Travel editor Stop & Stare - My Curly Way

Travel editor Stop & Stare

travel-wanderlust-bucketlist

* edit 25/5/2020: schrijven voor S&S doe ik sinds 2018 helaas niet meer, vanwege mijn fulltime baan bij Riksja Travel.

 

Alweer 6 maanden schrijf ik met veel liefde voor S&S en ik heb mijn 1e persreis achter de rug! Het prachtige Leuven heeft mij in december enorm verrast. Ik ben op pad gegaan om de 6 leukste food hotspots en citytrip tips te verzamelen. 

Mijn twee grote passies

Vanaf vandaag, 21 september 2015, zal ik maandelijks, minimaal 1 en soms ook vaker, schrijven voor mijn favoriete online reismagazine; Stop & Stare. Je zult hier mijn eigen reisverhalen, avonturen en ervaringen lezen, maar ook wil ik inspirerende artikelen schrijven en mijn bucketlist verder uitbreiden! Ik ben super blij met deze kans, omdat S&S veel raakvlakken heeft met mijn passies. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan dit geweldige online reismagazine. 

Over Stop & Stare

De inspirerende Naline is Stop & Stare begonnen om anderen te informeren, motiveren en mooie dingen te delen. Je kunt bij Stop & Stare terecht voor handige reistips, recensies en inspirerende verhalen over bestemmingen. Ook kun je er goede restaurants en hotels vinden als jij je vakantie al geboekt hebt. Stop and Stare belicht het mindful reizen en heeft daarom slow travel als uitgangspunt. Weg van de massa en ga juist opzoek naar de onbekende plekken! Een ding is zeker; je zult ongetwijfeld inspiratie op doen voor je volgende trip én als je even niet reist vanachter je laptop heerlijk wegdromen bij fijne reisverhalen.

“Reizen is onderweg zijn, op weg zijn naar ergens anders. Maar reizen is ook stilstaan en de tijd nemen om te genieten. Het online reismagazine Stop and Stare gaat buiten de gebaande paden, weg van de massa en op zoek naar het unieke achter een bestemming. De aandacht van onze redactie gaat dan ook in het bijzonder uit naar lokale projecten en duurzaamheid. Sinds begin 2013 is stopandstare.nl het platform voor reisnieuws, handige tips, kritische recensies en inspirerende verhalen over nieuwe bestemmingen. Mooi hè, de wereld. Dat vinden wij nou ook.” – Stop and Stare

Logo @ Stop&Stare