Disclaimer - My Curly Way

Disclaimer

De inhoud van deze website is eigendom van My Curly Way en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alles is zelf geschreven en uitgedacht. Wil jij iets van mijn site delen? Dan mag dit alleen met bronvermelding en met toestemming van mij.

organizing

Foutjes & onjuistheden

Mijn blogposts zijn met veel liefde en plezier geschreven. De informatie die je hier leest is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Echter, ik ben ook maar een mens en fouten kunnen daarom niet worden uitgesloten. My Curly Way kan niet aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijk gemaakte fouten. Mocht je echter iets lezen dat niet klopt, laat het me dan gerust weten! Foto’s. Alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt, mits anders vermeldt. Veel foto’s heb ik van Unsplash & DTSP, hier kun je gratis gebruik maken van fantastische beelden. Heb je iets gezien van mij wat je zou willen gebruiken? Wie vraagt krijgt :).  

Reviews

My Curly Way bevat regelmatig reviews van beauty producten en food gerelateerde producten. Deze producten ontvang ik kosteloos in ruil voor een artikel. Ik accepteer alleen product reviews van organisaties waar ik mij 100% mee kan identificeren en achter sta. Graag blijf ik transparant en eerlijk naar mijn lezers toe, wanneer ik dus over een product schrijf, mag je ervan uit gaan dat het mijn ongezouten mening is. Ik zal mij nooit laten betalen voor een positieve review.

Voor vragen en/of opmerkingen, verwijs ik je graag door naar het contactformulier of stuur een mailtje naar mycurlyway@gmail.com