Beauty blogger - My Curly Way

Beauty blogger

voor mijn product reviews, DIYs, tutorials en meer, kun je terecht op doublebeauty.net

*UPDATE: Per 1 januari 2016 zal ik geen gastartikelen meer schrijven voor Double Beauty. Dit is mede omdat ik meer tijd & aandacht ga besteden aan mijn eigen blog en als redacteur voor Stop and Stare heb ik ook meer dan genoeg reisverhalen te delen en nieuwe reisjes te maken! 

Vanaf zondag 31 mei, 2015 zal ik wekelijks artikelen schrijven voor Doublebeauty.nl over verschillende natuurlijke haarproducten, skincare & make-up, maar ik zal ook DIYs en tutorials gaan doen! Ik ben écht over the moon met deze kans, vooral omdat Double Beauty veel raakvlakken heeft met mijn passies en omdat alle producten die ze verkopen natuurlijk zijn. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan deze beauty blog!

Over Double Beauty

Begin dit jaar ontving ik een mailtje van Chanyn Sinester, of ik interesse had om hun eigen Monoï Oil product te testen/reviewen. Ik werd opslag verliefd op dit product en mijn nieuwsgierigheid naar Double Beauty was gewekt. 

Op doublebeauty.nl kun je terecht voor allerlei make-up en verzorgingsitems die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. De Sinester zusjes zijn de webshop naar eigen zeggen gestart omdat ze de beste internationale beauty merken naar Nederland wilden brengen. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is dat veel van de merken biologisch zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten en daarbij zijn ze ook nog eens dierproef vrij. 

Het verhaal achter Double Beauty from Double Beauty on Vimeo.

Veel liefs!