NU open in Den Haag: de hippe salade bar SLA! - My Curly Way

NU open in Den Haag: de hippe salade bar SLA!

zondag, mei 21st, 2017

Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt hier dan ook zeker niet aan leuke eet- en drinkgelegenheden, maar het kan – wat mij betreft – altijd beter en vooral meer! At last.. mijn gebeden zijn gehoord, want het populaire SLA is nét een klein weekje open in hartje centrum en ik heb er al heerlijk gesmuld! Wil je weten wat je er allemaal voor lekkers kan eten? Lees dan snel verder!

sla-gezond-levensstijl-vegan-organisch

Wat is SLA?

Natuurlijk kun je sla eten bij SLA, maar SLA is veel meer dan dat: vooral groen, gezond en gruwelijk lekker eten! SLA is dé plek om super healthy te gaan lunchen. Ik denk dat we met recht kunnen zeggen dat SLA vanaf nu de meest healthy (en hippe) hotspot is van Den Haag. SLA slaagt erin om veel unieke (vegan) gerechten te produceren en ze werken uitsluitend met lokale en seizoensgebonden producten. Eerst konden SLA lovers alleen nog maar terecht in Amsterdam en Utrecht, maar nu finally ook in onze politieke hoofdstad! Elke 3 maanden krijg je iets nieuws voorgeschoteld en blijf je dus altijd weer terug komen om iets anders te proberen. Als je van de woorden bio, vegan, glutenvrij en lokaal jeuk krijgt.. zul je bij SLA blij verrast worden! Naast de vele salademaaltijden kun je ook kiezen voor guilty pleasures (waar je je achteraf niet schuldig over hoeft te voelen) zoals de raw choco, chia & kokoscake.. yummy! Geen trek in zoet of sla? Dan kun je ook genieten van hun lekkere mango hummus dip met brood of de vele seizoenssoepen. 

SLA is er voor de: altijd drukke, stadse mensen die een healthy lifestyle hebben, maar helaas geen tijd hebben zelf een gezonde maaltijd in elkaar te flansen. 

The favorites

sla-proteine-vegan-gezond-eten

SLA heeft absoluut geen geitenwollensokken imago en is alles behalve saai. Mijn favoriet, met stip op 1, is de Kip Gado Gado, maar de machtige Protein Power Bowl doet het zeker niet slecht op de 2e plaats. De Kip Gado Gado is rijkelijk gevuld met romaine, zilvervliesrijst, zoete aardappel met kokos, geroosterde bloemkool met kurkuma, zoetzure komkommer, gekookt eitje & koriander. Daarbij komt de heerlijke dressing van cashewnoten, kokos, rode peper, gember & sesamolie. Liever zelf een salade samenstellen? Dat kan voor slechts €8!

Ik ben echt superblij met deze nieuwe aanwinst in onze mooie hofstad, want hoewel ik ook hou van een patatje en vette hap op z’n tijd, is een lekker en gezond alternatief als SLA altijd welkom.

SLA

Kerkplein, Den Haag

Prijsklasse €8-€11

Heb jij leuke tips en hotspots voor Den Haag? Let me know!

Uitgelichte foto en 2e van SLA


2 reacties op “NU open in Den Haag: de hippe salade bar SLA!”

  1. Robin Valentine schreef:

    oooh dit ziet er zo lekker en leuk uit! =D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]