De Haagse must-sees #3 - My Curly Way

De Haagse must-sees #3

vrijdag, januari 20th, 2017

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!

Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

sofa-bank-geel-interieur

The couch x PIP

Ordinair bankhangen is er niks bij. The Couch brengt bankhangen en feesten samen op één mooie avond. Fijne vibes en goeie muziek worden 1. Al 2 jaar lang zijn de edities van the touch uitverkocht in Rotterdam en dan is het natuurlijk aan ons laatbloeiers om de bank naar de Hofstad te brengen. 

Area 1 (Future Sounds: Hip Hop, R&B & Trap)
Waxfiend en een van mijn favoriete vrouwelijke dj’s SoJuJu!
Area 2 (House Sounds: Deep, Tech & Disco)

The touch x PIP– 20 januari, 23.00 – 05.00, Bink, Den Haag

SushiNight

De tweede editie van SushiNight van Milú staat dit weekend weer voor de deur. De eerste editie vorig jaar was zo een succes, dat het een maandelijkse terugkerend event is geworden! In hun nieuwe restaurant op de 1e verdieping kom je samen voor gezellige en culinaire avonden.

Elke avond staan heerlijke Asian style gerechtjes en sushi op de kaart, beter kun je je zondag niet doorbrengen toch?

SushiNight– 22 januari, 18.00, Milú, Den Haag

All you can eat Indisch buffet

Elke zondag, of het nou een brakke, chille, drukke, luie, actieve of chille zondag is.. bij Café 2005 kun jij je tegoed doen aan onbeperkt én ongegeneerd genieten van de heerlijke Indische keuken. En oh ja, Puck, de café kat, is er ook om mee te kroelen. 

All you can eat Indisch buffet– 22 januari, vanaf 18.00, €10, Den Haag


Eén reactie op “De Haagse must-sees #3”

  1. […] ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een persoonlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. Don’t get me wrong.. ik […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]