De Haagse must-sees #2 - My Curly Way

De Haagse must-sees #2

zaterdag, januari 14th, 2017

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel.

strand-strandhuisjes-zomer-vakantie-zee-oceaan-zon

Boterhard

De 6e editie alweer en tevens de 1e van 2017. Ook dit nieuwe jaar is Boterhard elke 2e zaterdag van de maand in je favoriete café van Den Haag te vinden. 

Boterhard– 14 januari, 24.00 – 04.00, binnenstad, Den Haag

Fast it’s a fact

Voor iedereen die FAST een warm hart toedraagt, voor iedereen die erbij was en nog veel langer had willen genieten van het bijzonder mooie surfdorp met vrije mensen, die de zee voor eeuwig en altijd koesteren. Roland Verbiest, founder van FAST, vertelt het verhaal FAST IT’S A FACT en aansluitend proosten we samen op het nieuwe jaar, vol met nieuwe kansen en avonturen. 

Fast it’s a fact– 15 januari, 16.00 – 18.00, Keizerstraat, Scheveningen

Het Peruaanse kleed

Wat is nou beter dan een avond lang los gaan op dé House classics van de afgelopen decennia? Weet je nog toen Electro House en House in iedere club gedraaid werden? Juist ja, hoe heerlijk was die tijd.. nostalgie I know, maar voor één avondje kunnen we best wel even teruggaan toch? Een avondje die rijkelijk gevuld is met de essentie van House music.

Het Peruaanse kleed– 14 januari, 24.00 – 04.00, binnenstad, Den Haag


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]