De haagse must-sees #1 - My Curly Way

De haagse must-sees #1

vrijdag, januari 6th, 2017

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu;  de eerste Haagse must-sees van het nieuwe jaar en dat betekent weer starten bij 1, een schone lei als het ware. Dit weekend op het menu: een HOOP fijne feestjes en sierlijke dansers op de bühne! 

ballet-zwart-danser-danseres

Zwanenmeer

Is er een ballet ter wereld wat meer tot de verbeelding spreekt dan het Zwanenmeer? Het is het hoogtepunt van het klassiek-romantische ballet en het staat dan ook zeker op mijn bucketlist. Voorlopig nog wel even, want in het Zuiderstrandtheater is het helaas al uitverkocht…

Zwanenmeer– 7 januari, 20.00 – 22.15, €25,50, Scheveningen, Den Haag

New Years Reception

HOOP’s jaarlijkse nieuwjaarsborrel staat weer voor de deur. Ben je al bijgekomen van O&N? Mooi. Dan kan je rustig doorglijden naar het 1e weekend borreltje van het jaar. 

New Years Reception– 7 januari, 22.00 – 05.00, na 24.00 uur €5, centrum, Den Haag

September Jazz Sessions

Vanaf nu kan je elke dinsdagavond genieten van overheerlijke jazz bij September. Conservatorium jazzdrummer Kobe Gregoir neemt wekelijks nieuwe combinaties van artiesten mee, die je een onvergetelijke avond geven. Blijf na afloop nog even hangen, jamsessie gegarandeerd!

September Jazz Sessions– 10 januari, 21.30 – 00.30, centrum, Den Haag


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]