De Haagse must-sees #61 - My Curly Way

De Haagse must-sees #61

vrijdag, december 30th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu;  2016, je was fijn. Maar al je narigheid laten we na vandaag achter ons, we zijn klaar voor 2017!

kerstboom-palmboom-kerst-feestdagen-zon-sneeuw

Goud & Nieuw

Waar kun je beter het nieuwe jaar inluiden dan bij je favoriete café in de binnenstad? Juist ja! De Roots is waar je zijn moet op Oudejaarsavond, de GOLDENBOYSFor d’SierChi Lola en nog meer zijn er ook bij.

Goud & Nieuw– 31 december, vanaf €15, 23.00 – 06.00, binnenstad, Den Haag

Hart Beach Nieuwjaars Surf

Surfend 2017 in gaan? Je moet het maar durven, ik vind de Nieuwjaarsduik al behoorlijk spannend (niet dat ik er ook maar 1 x aan mee heb gedaan hoor..), maar bij Hart Beach kun je al surfend met een normaal board, softtops én zelfs opblaaskrokodil het water in gaan! Daarna natuurlijk lekker warm douchen en bijkomen bij de vuurkorfjes. 

Voor alle bikkels staat een beanie van Quiksilver en Hart Beach klaar. Katertje? No problemo, gewoon even doorbijten en na de frisse duik bijkomen met een breakfast for champions. 

Hart Beach Nieuwjaars Surf– 1 januari, 11.00 – 14.00, Noorderstrand, Scheveningen

New Years Eve at Hoop

Een avondje vol hoop en niets anders dan goeie muziek. Dat is waar HOOP je op Oudejaarsdag op zal trakteren. Met een line-up die er niet om liegt:

Remy Unger (We Are E /HOOP/ Waxbox rec.)
Secunda (The Crave / District25)
JEANS (District25 / Whoosah)
twice upon a time (PALMLIFE / District25)
& Joop Junior Dj set (Minus / THOG)

New Years Eve at Hoop– 31 december, 01.00 – 06.00, €27,50, binnenstad, Den Haag


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]