DE HAAGSE MUST-SEES #60 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #60

zaterdag, december 24th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; Jingle bells Jingle bells, Christmas all the way! Het drie-daags kerst weekend gaat beginnen, who’s excited?!

kerstbomen-feesdagen-kerst-xmas-boom

De Haagse Nachtmis

Als jij na het verorberen van een heus 7-gangen menu nog trek hebt om de voetjes van de vloer te doen, kun je dit het beste doen bij de PIP. Klokslag 21.30 laat jij je schoonfamilie, familie, vrienden, vage kennissen, collega’s of wie dan ook voor wat het is en knal jij traditiegetrouw hét kerstavond feest in, namelijk de Haagse nachtmis. 

★ Bart Skils
★ Warren Fellow
★ Luuk van Dijk
★ Van Anh
★ Lucky Done Gone & Will Oirson
★ Nixxon

Kaartjes koop je hier: https://goo.gl/exveLr

De Haagse Nachtmis– 24 december, vanaf €15, 21.30 – 05.00, PIP, Den Haag

Indigo Kerstfeest

Dag 1 overleefd? Applaus! Oh dacht je dat dat alles was? Nee dat was pas het opwarmertje.. Ook al haalt de temperatuur in de winter niet eens de dubbele cijfers, Indigo trakteert ons op een zomers feestje tijdens de Kerstdagen. Want waarom wachten tot het maart is? Ook fijn: bij een feestje van een ander hoef jij de troep de volgende dag (met kater en al) niet op te ruimen.

Wie draaien er allemaal?
• Philou Louzolo
• Oceanic
• Jan van Kampen
• Woody – Ohana hana
• Vruchtenhagel
• Sunny Sjoerd

Indigo Kerstfeest– 25 december, 23.00 – 05.00, vanaf €12.50, binnenstad, Den Haag

Club Dieper

Okay, you made it to the end my friend… Nog maar 1 dagje stappen. YOU CAN DO THIS! [instert Shia Labeouf video here]. 

Twee volle zalen, met een dikke line up om de boel voor de laatste keer van dit jaar te slopen. En wel met een hele vette line up, beginnende met Willie Wartaal (see what I did there?), Operation BlackfoxAlain Groove, Nomadd en nog vele anderen.

Clup Dieper– 26 december, 23.00 – 05.00 , €10, binnenstad, Den Haag


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]