DE HAAGSE MUST-SEES #59 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #59

vrijdag, december 16th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; it’s beginning to look a lot like Christmas..

Zeeheldenkerst Zweefmolen

In het Zeeheldenkwartier kun je dit weekend een ritje maken in een van de oudste zweefmolens van Nederland! Vergeet niet om er in de avond ook langs te wippen, want dan is het een sprookjesachtig spektakel. Ook al is de temperatuur niet erg winters, je kunt ook genieten van een heerlijke mok warme choco en geïnspireerd worden door alle gave speciaalzaken op het Prins Hendrikplein.

Zeeheldenkerst  17 t/m 20 december, van 12:00 – 20:00 uur, Prins Hendrikplein, Den Haag.

Radio Noet-Noet’s Enlightenment

In tijden van donkere dagen, verdriet en zwaarmoedigheid, is zoeken naar het licht relevanter dan ooit van te voren. Africaine 808 (live) en Radio Noet-Noet vegen de vloer met je af in de spirituele thuishaven PIP. Vanavond hoor je alleen maar polyritmische tribal anthems en vind je hopelijk het idyllische, pure, onversneden licht.

Radio Noet-Noet’s Enlightenment– 17 december, 23.00 – 05.00, Pip, Den Haag

BEERfest – X-mas edition

Het derde en laatste BEERfest event van Beergarden in 2016. Je betaalt geen entree en kunt kiezen tussen twee zalen die barsten van de muziek. In samenwerking met een bierbrouwerij geniet je van de fijnste biertjes én natuurlijk hapjes.

BEERfest – X-mas edition– 17 december, 18.00, Binnenstad, Den Haag

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]