DE HAAGSE MUST-SEES #58 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #58

vrijdag, december 9th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu;  die gek met de lange witte baard is nog maar net weg of het is alweer overal Kerstmis.. 

zee-zout-blauw-water-rotsen

ZeeZout

Lokale helden, internationale supersterren en persoonlijke favorieten komen jouw stad onveilig maken! We beginnen in het mooie Haagse in de fijnste club van de stad, namelijk de PIP. 

ZEEZOUT CLUB TOUR
10.12 ZeeZout Club Tour / Amsterdam
16.12 ZeeZout Club Tour / Groningen
17.12 ZeeZout Club Tour / Nijmegen
23.12 ZeeZout Club Tour / Utrecht

ZeeZout– 9 december, 23.00 – 06.00 , €16, Pip, Den Haag

TINK – amazing shop windows

Van 8 t/m 25 december 2016 vind je in het centrum van Den Haag winteretalages die uit een sprookjesboek lijken te komen! TINK Amazing Shopwindows The Hague is het evenement van gemaakt voor de Haagse ondernemers die de strijd met elkaar aangaan om de allermooiste winteretalages. Jij als shopper kan veel mooie prijzen winnen en natuurlijk ook stemmen op je lievelings-etalage.  Het thema van dit jaar is: ‘A Royal Winter’ denk Downton Abbey, adel en mensen van blauw bloed, in vol ornaat. Het thema is geïnspireerd op de Britse “Royal Collection” die tot 8 januari, 2017 te bewonderen is in het Mauritshuis

TINK – amazing shop windows– 8 december t/m 25 december, 12.00, Haagse Binnenstad

Het Rootz Winterbier festival

Een driedaags bierfestijn op je favoriete plein van de stad.. voor de derde keer op rij is Rootz de place to be voor het gratis bierfestival. Meet dan 80 verschillende (winter)bieren van de tap. Denk winter bbq, vuurkorven, live muziek poffertjes en kneuterige chalets. Winter is coming!

Openingstijden
Vrijdag: 16: 30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 14:00 uur tot 20:00 uur
Zondag: 13 tot 19 uur

Het Rootz Winterbier festival– 9 t/m 11 december, 16.30 – 21.00, Centrum, Den Haag

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]