DE HAAGSE MUST-SEES #57 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #57

vrijdag, december 2nd, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; Het heerlijke avondje is gekomen..

sint-helaas-sinterklaas-feest

Ola Ola Peru

Iets goeds doen dit weekend terwijl je ook nog kunt genieten van een feestje? Dat is een ding wat zeker is bij Ola Ola Peru! Voor surfers, door surfers. Doneer geld of je ongebruikte surf stuff en steun de surfers community. Niet te vergeten natuurlijk zijn de heerlijke dj’s en bands die vanavond een deuntje spelen: Pat Smith, Piñata om er maar een paar te noemen.. 

De Caipi boys shaken de lekkerste cocktails, vers van de pers, voor je en je kunt ook mee doen aan de veiling van o.a.: Private ClothingQuiksilverBenelux, DC ShoesProtest Sportswear The Ocean RepublicAlfredo GonzalesRoxyAlfredo Gonzales.

Ola Ola Peru– 2 december, 21.00 – 03.00, Keizerstraat, Scheveningen

Sint Helaas

Ben jij zoet geweest dit jaar? Ook al is dat niet het geval, kom lekker feesten in de PIP tijdens het stoutste Sinterklaas feestje van Den Haag. Met DJs uit alle windstreken zoals; The Pilotwings, JEANS, RedlightRecors Amsterdam en natuurlijk ook uit ons eigen kikkerlandje Justin Verkijk allemaal te horen bij Sint Helaas!

Sint Helaas– 3 december, vanaf €5,  23.00 – 05.00, Pip, Den Haag

Division

Wie van snoeiharde en lekkere techno houdt, is bij DIVISION aan het juiste adres. 2 dames en 5 heren draaien de hele nacht door de lekkerste techno tunes, speciaal voor jou. De line-up liegt er niet om › AIPA en PENG om maar een paar flinke namen te noemen.. 

Division– 3 december,  €10,  23.00 – 05.00,Den Haag

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]