DE HAAGSE MUST-SEES #56 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #56

vrijdag, november 25th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; foodtruck feast at sea & more!

eten-voedsel-fotografie-camera-brooke-lark

Popcake

Hét Haagse Straight Friendly (GAY) feestje is back in town! Het mooiste uitzicht van Den Haag op de 42ste verdieping van The Penthouse. Deze editie worden natuurlijk weer de lekkerste tunes gedraaid in het hoogste restaurant van Nederland, gelegen op 135 meter hoogte op de top van de Haagse Toren. Voor iedereen die van 90s en popmuziek houdt, is dit feestje niet te missen. 

Popcake– 25 november, 23.00 – 04.00, vanaf €5, Penthouse, Den Haag

What the fork

De foodboulevard van Scheveningen heeft in een korte tijd vele harten veroverd en dit weekend draait het écht alleen maar om het pure genot, wat eten heet. What the fork is een eigenzinnig driedaags event dat al je zintuigen op scherp zet. Maar liefst 15 foodtrucks staan voor en op De Pier opgesteld. Je kan het zo gek niet bedenken of het staat er: van vlees tot vega, van zout tot zoet en alles wat er tussen zit. Niet geheel onbelangrijk, bij What the fork is alles met liefde en ambacht bereid. Buiten al het smullen en bikken om is er ook een craft market met speciale en handgemaakte producten en delicatessen, pop-up shops en bandjes om te bewonderen.

What the fork– 25 t/m 27 november, 12.00 – 22.00, de Pier, Scheveningen

HEY! x Pip

Nog vers in het geheugen staan de twee voorgaande edities in de Pip, en deze special gaat er ook weer één worden voor in de boeken. Michel de Hey komt met niemand minder dan Chris Stussy en kersverse Kweekvijverheld Alex Verdacchi. Dit gouden trio zal het dak eraf blazen.

HEY! x Pip– 26 november, 22.00 –  05.00, €8,50, Pip, Den Haag

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]