DE HAAGSE MUST-SEES #55 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #55

donderdag, november 17th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; dit weekend staat in het teken van bands & soul music (& Red Bull Knock Out op zaterdag in Scheveningen!)

bandje-muziek-gitaar-zanger

Myles Sanko

Deze week is echt een concert week, noem een Nao en Shura die in Amsterdam het dak eraf bliezen en ook in het Haagse zijn we niet vies van goeie muziek. De Britse soulful zanger Myles Sanko staat vrijdag avond in het Paard van Troje, nieuwkomer van de hedendaagse soul. Gregory Porter vroeg zich af: “Hoe zouden Otis Redding of James Brown hebben geklonken als ze in 1980 waren geboren?” ‘Als Sanko’ is zij korte en bondige response.

Myles Sanko is geen onbekende meer in Nederland, dit jaar stond hij al op festivals als North Sea Jazz Festival en Into the Great Wide Open en wat mij betreft is hij werkelijk the next best thing! 

Myles Sanko– 18 november, €17,50, 19.30 – 22.30, Paard, Den Haag

Pop Ya Collar x Baeside

Eindelijk. Na vele uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam, is Den Haag dan ook aan de beurt.  Alle lievelingshitjes van de jaren 90’s – 00’s, RnB en Hip Hop komen ge-ga-randeerd voorbij! Denk Blackstreet, Aaliyah, TLC,  Janet jackson, Ja-Rule, Ashanti, Drake,  Donell jones en veel meer.

Pop Ya Collar x Baeside– 19 november, vanaf €7,50, 23.30 – 04.00, Prinsegracht, Den Haag

Hidden Charms (UK)

Je hebt van die avonden waar je pas veel later over te horen krijgt dat je daar écht bij had moeten zijn. Zo een avond wordt zaterdag ook in de Zwarte Ruijter. De emotie fomo (fear of missing out) is mij vrijwel onbekend, vrijwel zeg ik hé.. dus je bent in ieder geval gewaarschuwd! 

Als je van The Who en The Kinks houdt, dus sixties in een nieuw mooi jasje gestoken, dan zijn de Hidden Charms jouw band. Energiek, pittig, beetje spacey en o zo lekker. 

Don’t be a fool. Ga er gewoon heen. 

Hidden Charms (UK)– 19 november, 23.30 – 01.30 , €10, Grote Markt, Den Haag


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]