DE HAAGSE MUST-SEES #54 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #54

zaterdag, november 12th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; heerlijke feestjes & more!

koffietent-koffie-zaak-ontbijt-meisje-hoed-hip

Boterhard

Kijk dit is waar ik al jaren om heb gezeurd, gesmeekt en gebeden… en eindelijk. JA eindelijk worden mijn wensen vervuld.

Hoe lekker is een feestje waar je AL je favoriete r&b én hiphop beats kunt horen? Boterhard is, als je het mij vraagt, een mooie belofte voor iedereen die ervan houdt om op de gouwe ouwe Hiphop en sexy r&b tunes los te gaan. Een keer per maand verwend worden om één weekend als van ouds de voetjes van de vloer te gooien op onze favoriete muziek? Daar zeg ik geen nee tegen.. zoals ik aan het begin van de zomer voorspelde, heeft Boterhard de belofte keihard waar gemaakt met haar reeks aan fijne dansbare avonden.

Boterhard– 12 november, 23:55 – 04.00, Paardcafé, Den Haag

Lucien & Friends

Lucien and Friends is het afgelopen jaar erg lekker gegaan, noem een Koningsdag, Bibelot Dordrecht, Outdoor Stereo Festival en als kers op de taart Amsterdam Dance Event 2016. En dan is nu eindelijk dát moment daar dat de heren een soortgelijke knaller van een feest in de Pip mogen opvoeren. 

Ze staan er zeker niet alleen voor, want Lisa Lashes (Official Fan Page) (UK), Apotheque b2b Bold Moves én Haagse talenten Plaat Delict zijn ook van de partij.

Lucien & Friends– 11 november, €8, 23.00 – 05.00, Pip, Den Haag

Overstock Dagen

Iedereen die iets betekent voor de Haagse winkel scene, heeft zijn magazijnen en kelders opgeruimd om voor ons de meest bijzondere schatten en aanbiedingen tevoorschijn te halen. Op de Overstock Dagen  kun je bij meer dan 60 ondernemingen shoppen. Alles van sieraden tot aan schoenen, boeken, brillen, reisboeken, beddengoed, design, beautybehandelingen, fotoshoots en noem maar op hebben zij in de aanbieding. Natuurlijk gaat dit gepaard met heerlijke hapjes en drankjes.  

Overstock Dagen– 12 en 13 november, 11:00 – 17:00, Hofkwartier, Den Haag

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]