DE HAAGSE MUST-SEES #53 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #53

vrijdag, november 4th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; grenzen opzoeken, disco en techno op één vond & more!

oversteken-weg-koe-stier-straat-bergen

Crossing Border Festival

Een intellectueel festival waarbij grenzen worden opgezocht en je je horizon verbreedt. Woord en muziek staan centraal tijdens dit 5-daags festival en vormen samen een harmonieuze brug. Verwacht alles van een obscure internationale nieuwkomer, tot Spoken word en een interessante show op diverse locaties verspreid door het muzikale hart van Den Haag. Don’t worry, alles is op loop-, rol- en kruipafstand.

LOCATIES:
Het popdistrict van Den Haag: Paard van Troje, de Zwarte Ruiter, Hoender en Hop, Humanity House, de Lutherse Kerk, Koorenhuis e.a.

Crossing Border Festival– 2-6 november, vanaf €30, 19.00 – 22.00, Grote Markt, Den Haag

Fijn! Elke vrijdag

In Den Haag (en heel Nederland eigenlijk.. but who’s keeping track?) ontbreekt het nog wel eens aan echt lekkere feestjes waar je als van ouds los kunt gaan op je favoriete deuntjes van vroeger, nu en morgen. Met alles van Whitney Houston tot aan Earth, Wind & Fire, Womack & Womack en af en toe een Justin Bieber of Kaytranada track tussendoor maak je mij dolgelukkig. Laat het nou net zo zijn dat de Seven bedacht  heeft dat het wel fijn zou zijn als al die muziek, op een plek, samen, wekelijks terug zou keren. Dus.. vanaf nu, elke vrijdag avond je muzikale dosis goeie muziek halen bij Fijn! Een mooie selectie van muziek van A – Z, waar je ook nog eens heerlijk op kunt dansen, grooven, swingen, twerken.. wat jij wilt joh. Tis jouw feestje. 

Fijn! Elke vrijdag– 4 november, €7 of gratis als je je aanmeldt op FB, 23.30 – 04.30, Seven, Den Haag

Revibe

Glitterpakjes en al, een feest in de Pip met een uiterst vreemde muziek combinatie: disco & techno. Kan dat goed gaan? Volgens de jongens van de Pip zeker wel. En de line-up liegt er niet om: Joop JuniorIci Sans Merci Charles Gone Rogue Odette van der KooijPlanty Herbs, Prismus Inter Pares, Fabian BredtGisberto / JEANS & veel meer. 

Revibe– 4 november, 22.00 – 05.00, vanaf €10, Pip, Den Haag


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]