DE HAAGSE MUST-SEES #52 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #52

zaterdag, oktober 29th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; drag queens and halloween & Museumnacht fun!

halloween-eng-spook-pompoen-kaarsen-herfst-oktober

Halloween Festival – The Purge

Trick or treat! Kunnen jullie geloven dat het alweer tijd is voor Halloween? Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog maar net mijn bikini’s, zomerjurkjes, erop tops en slippers heb opgeborgen.. Niet geheel onbelangrijk, de wintertijd gaat ook dit weekend in! Men.. het is nu echt afscheid nemen van de zomer. 

Anyways, de Pip is zaterdagvond weer klaar voor een lekker angstaanjagend avondje vol met een dikke line-up verspreid over 5 stages. Voor een kleine sfeerimpressie check de aftermovie. 

Halloween Festival – The Purge– 28 oktober, €SOLD OUT – je kunt het nog via Ticketswap proberen, 22.00 – 05.00, de Pip, Den Haag

Museumnacht

Van 20.00 tot 01.00 kun je heel cultureel Den Haag ontdekken tijdens de Museumnacht. Voor alle nachtvlinders en kunstminnende types die ’s avonds pas echt tot leven komen. Hoe je van A naar B komt? Don’t worry, want op elke hoek van de straat rijden pendelbussen je van het ene museum naar het andere. Meer dan 35 culturele instellingen zetten hun deuren wagenwijd voor je open en bovendien kun je genieten van programma’s die gevuld zijn met dans, muziek en theater!

Voor wie nog niet naar huis wil na al dit culturele geweld, kun je nog even los gaan op de afterparty van het Filmhuis.

Museumnacht– 29 oktober, 20.00 – 01.00, €15, heel Den Haag & Scheveningen

Halloqueen

Wil je ook feesten met Halloween, maar vind je zombies, horror-clowns en helemaal niks? Ga dan naar het leukste Halloween feestje in Oud-Scheveningen. Dragqueens sieren de straten in plaats van enge gedaantes. Yup, this is more like it! En o ja, Diva Mayday zal ook spinnen in de Keizerstraat deze avond, dat wil je niet missen. 

DRESS TO IMPRESS! 

Halloqueen– 29 oktober, 20.00 – 04.00, vanaf €10, Keizerstraat, Scheveningen

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]