DE HAAGSE MUST-SEES #51 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #51

vrijdag, oktober 21st, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; een super fijne reünie van hét leukste surfdorp van Den Haag & more!

volkswagen-toeren-roadtrip-auto-zee-vrijheid

Haagse Pop Nach x F.A.S.T.

Al je favoriete surfdorp-vriendjes komen nog één laatste keer samen op een mooie herfstachtige avond! Cockney en zijn wereld van elastieke slangen, de Afrikaans-geinspireerde boys van Radio Noet-Noet, zwoele en swingende Son Mieux en natuurlijk de hippe en groovy Piñata zijn er sowieso bij, maar natuurlijk nog veel meer. We doen het al een jaar zonder het o zo unieke surfdorp, dus dat vraagt om een mooie line-up en feestje. 

Haagse Pop Nach x F.A.S.T.– 22 oktober, 21.00 – 04.30, Paard van Troje, Den Haag

The Hague Yard

De gure herfstmaanden zijn weer aangebroken, des te belangrijker is het om samen, met elkaar, de warmte op te zoeken. De boys van DODGE beloven om het grijze weer voorgoed weg te dansen met hun keiharde beats en sexy vibes.  Future, Feelgood (Hiphop en R&B), Disco en Tropical House voeren de boventoon tijdens deze zaterdagavond. Enjoy yourself!

The Hague Yard– 23 oktober (+ vervolg 18 december), 23.30 – 04.00, Rootz, Den Haag

Instock cooking workshop

Instock noemt het zelf: “conserveren kun je leren”. En onder die noemer organiseren zij masterclasses waar je de ins and outs leert over conserveringstechnieken, fermenteren, inkoken en vriezen. Alle tips en adviezen komen uit hun eigen  gloednieuwe kookboek: Instock Cooking. Leer experimenteren met je eigen voorraad, dat maakt het niet alleen leuk maar ook nog eens voordeliger én beter voor het milieu. Instock’s chef gaat je in allerlei creatieve sessies meeslepen, waarbij je de lekkerste smaakcombinaties ruikt en proeft. 

Instock cooking workshop– 23 oktober (+ vervolg 18 december), vanaf €34,50, 14.00 – 17.00, Buitenhof, Den Haag

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]