DE HAAGSE MUST-SEES #50 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #50

vrijdag, oktober 14th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; het slippers-seizoen is nu dan echt ten einde, jazzy days aan zee & more!

zomer-zin-tot-volgend-jaar-zonsondergang-zee-water-strand

HEERLY

Voor wie niet weet wat ie moet doen op vrijdag avond, is er natuurlijk altijd een HEERLY feestje aan de gang. Dansen en sjansen op Indie, Disco, House en Deep/ Tech House, wie wil dat nou niet?

HEERLY– 14 oktober, 24.00 – 04.00, Club Rootz, Den Haag

Club godverdomme

Toen ik deze titel las dacht ik even.. “huh?”.. maar goed, daarna pakten ze me toch weer in met de twee magische woorden: kunst & cultuur. Want dat zijn volgens de meesters van Pip dé sleutel woorden an Club godverdomme (zelf spreek ik het fonetisch uit als: ‘godverredomme’, maar dat is een kleine sidenote). Bij deze clubnacht spelen de beste non-dj’s, zonder ervaring en ambitie, de lekkerste plaatjes. Heb ik je al overgehaald?

Club godverdomme– 14 oktober, 23.00 – 05.00, €8,-, de Bink, Den Haag

Jazz Dayz at sea

Jazz & fusion muziek om van te genieten dit hele weekend, met daarbij natuurlijk genoeg te beleven op dé Foodboulevaard van Den Haag; street food, drankjes, shops en gezelligheid! De pier biedt dit weekend een platform voor verschillende jazz sessions en verwacht dan ook bijzondere namen. Wat is er nou beter dan op een easy like sunday morning uit te waaien aan het strand, onder het genot van een goed glas wijn, zwoele jazz sounds en puur genot. Kruip nog maar wat dichter bij elkaar, want dit is je favoriete zondagmiddag. 

Jazz Dayz at sea– 16 oktober, 13.00 – 16.00 , de Pier, Scheveningen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]