DE HAAGSE MUST-SEES #49 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #49

vrijdag, oktober 7th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 5 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; vis voor- en vis na, dikke feestjes, calling all shopaholics & more!

vis-eten-voeding-vissen

Culinair Visfestival Vissch 2016

Drie dagen lang is het dolle pret op de visafslag! Want ja jongens, het culinaire visfestival van Scheveningen staat weer voor de deur. Alleen maar lekkere en eerlijk bereide vis uit de Noordzee. Met een wijntje, fris, top Schevenings biertjes en natuurlijk.. musica! De grote vissorteerhal is een weekend lang  onderworpen aan het VIS|SCH festival en de entree is uiteraard gratisch.

Data en tijden:
Vrijdag 7 oktober van 17 tot 22 uur
Zaterdag 8 oktober van 12 tot 22 uur
Zondag 9 oktober van 12 tot 19 uur

Culinair Visfestival Vissch 2016– 7 t/m 9 oktober, 19.00 – 22.00, Visafslag, Scheveningen

Cotton CANDY

Mijn favoriete gay feestje van Den Haag is er weer, vorig jaar vlogen we na mijn verjaardag het Paard in om hier the night of our lives te hebben. Voor iedereen die houdt van de meest zoete traktaties, mooie en fijne mensen en dance en pop muziek totdat de zon weer opkomt. 

EN jaa, mijn lieve nicht La Blanche en MC Divine is er om je a night to remember te geven. 

Cotton CANDY– 8 oktober, 23.00 – 04.30, vvk €7,-, Paard van Troje, Den Haag

Boterhard #3

Okay. Ik beken. Editie 1 en 2 heb ik gemist, maar voor mijn pre-birthday party pak ik dit feestje graag mee. Want hoe lekker is een feestje waar je AL je favoriete r&b én hiphop beats kunt horen? Boterhard is, als je het mij vraagt, een mooie belofte voor iedereen die ervan houdt om op de gouwe ouwe Hiphop en sexy r&b tunes los te gaan. Een keer per maand verwend worden om één weekend als van ouds de voetjes van de vloer te gooien op onze favoriete muziek? Daar zeg ik geen nee tegen.. 

Boterhard #3– 8 oktober, 23.30 – 04.00, gratis, Paardcafe,  Den Haag

kleding-hangers-blouse-overhemden-mode

Grand Opening Only & Sons

There’s a new cool kid in town! Nieuwe hippe zaken lijken als paddestoelen uit de grond te schieten en ook Only & Sons opent dit weekend haar deuren aan de Grote Marktstraat. Voor deze grand opening wordt letterlijk alles uit de kast getrokken: jeans voor slechts €19,95, 25% korting op de gehele collectie, giveaways, hapjes en drankjes en sowieso veel meer. 

Grand Opening Only & Sons– 6 t/m 9 oktober, 10.00 – 18.00, centrum, Den Haag

Elementary Penguins

De in Amsterdams gevestigde indierockband maakt al een tijdje aanstekelijke liedjes die je niet meer snel uit je koppie krijgt. Na hun eerste single, precies een jaar geleden, was het was meteen raak, want Magic werd opgepikt door 3FM en belandde toen in Nederland en België onder een commercial. Jij kan ze vrijdag avond bewonderen in het Paard, mocht je nog niet weten wie ze zijn en zin hebben in nieuwe inspiratie.

Elementary Penguins– 7 oktober, 19.30 – 22.30 ,€8,50, Paard van Troje, Den Haag


2 reacties op “DE HAAGSE MUST-SEES #49”

  1. Maris schreef:

    Van die tips van jou krijg ik helemaal zin om naar Den Haag te gaan 😉 Helaas zijn deze tips van vorige week, maar toch!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]