DE HAAGSE MUST-SEES #48 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #48

donderdag, september 29th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 5 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; shopping-spree in the city, fissa bij de Pip en verder is mijn advies: blijf lekker in Scheveningen!

Weekday-winkelen-shoppen-kleding

Weekday Store Opening

En weer opent een toffe kledingzaak haar deuren voor het Haagse publiek. Sjonge jonge, zo wordt het nog wat met de shopping-scene in het Haagse. Je kan vanaf vrijdag tot en met einde weekend helemaal los gaan bij Weekday, met op vrijdag een dj en voor de 1e honderd klanten een kleinigheidje. 

Weekday Store Opening– 30 september t/m 2 oktober, 10.00/12.00 – 18.00, Centrum, Den Haag

Salt Market

De zomer heeft nu officieel ruimte gemaakt voor haar onstuimige broertje: herfst. Maar op de Pier gaan we gewoon door, want in Scheveningen lijkt het altijd zomer ;). Dit weekend strijkt Salt Market weer neer op de Pier met natuurlijk weer heel veel moois, van brocante meubelen, zelfgemaakte sieraden en lokale producten tot snoepen van lekkere hapjes en drankjes. 

Salt Market– 30 september en 1 en 2 oktober, 12.00 – 19.00, de Pier, Scheveningen

FISSA x PIP

Ken jij FISSA al? Nee ik ook niet, maar als we de hype moeten geloven van afgelopen zomereditie bij Beachclub Naturel.. moet je je wel een beetje schamen. Spreek af met je vrienden om al vroeg te pieken, want dat is het nieuwe afteren. Chille beats, ijskoude Desperados, dansbare tunes en een avond vol gezelligheid, wie weet kom ik wel ff buurten. 

FISSA x PIP– 30 september, 23.00 – 05.00, €10, de Bink, Den Haag

strand-bier-corona-zee-kust-oceaan-zon-zand

Eindfeest 2016 SON MIEUX

Niet getreurd, want dit weekend kun je vrijdag én zaterdag nog even HELEMAAL door het geluid gaan op het strand! En met deze indrukwekkende afsluiter komen Son Mieux,  St. Solaire en BANG BANG de fijnste plaatjes spelen. Daar wíl je bij zijn hoor! 

Eindfeest 2016 SON MIEUX– 30 september, 21.00 – 04.00, Zwarte Pad, Scheveningen

Whoosah summer closing 2016

De laatste Whoosah slammer van het jaar alweer! Party like tomorrow doesn’t exist.  

▲ Marek Hemmann
▲ Patrice Baumel
▲ Warren Fellow
▲ Floris Groeneveld & Spencer Queen

Whoosah summer closing 2016– 1 oktober, 20.00 – 03.30, vanaf €12,50, Zwarte Pad, Scheveningen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]