DE HAAGSE MUST-SEES #47 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #47

donderdag, september 22nd, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 5 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; artsy-fartsy, summer closing, rrrollend naar huis van al die Cocosballen & more!

woud-bos-bomen-foto-bokeh

Tentoonstelling World Press Photo 2016

De prestigieuze World Press Photo tentoonstelling is deze hele week gratis te zien samen met ‘The International Children’s Peace Prize’ van Stichting KidsRights in het Arium. Zoals altijd is deze tentoonstelling bedoelt om kinderrechten onder de aandacht te brengen.

Tentoonstelling World Press Photo 2016– 19 t/m 25 september, 07.00 – 05.00, Atrium, Den Haag

Just Peace. Festival of peace and justice

Het jaarlijks terugkerende Just Peace Festival is weer in het land en dat betekent ruim 40 activiteiten verspreid over 5 dagen! We staan stil bij de Internationale VN Dag van de Vrede. Wat je kunt verwachten? Een programma vol debat, podiumkunst, museale activiteiten en sport en muziek. Er is van alles te beleven in de stad tijdens het grootste vredesfestival van Nederland! Enjoy muziekoptredens, gluur binnen bij internationale organisaties en luister naar inspirerende sprekers bij HagueTalks.

Just Peace. Festival of peace and justice– 21 t/m 25 september, 10.00 – 23.00, verspreid over heel Den Haag & Scheveningen

TodaysArt Festival 2016

 The festival for contemporary experiments in music, art and digital culture returns to the heart of The Hague with an adventurous program of performances, club nights, films, installations and interventions, talks and workshops.

TodaysArt Festival 2016– 22 t/m 25 september, vanaf €25, 22.00,- 24.00, Centrum, Den Haag

zwembad-water-zonnebril-rayban-zomer-zon

Indigo Summer Closing: ER WAS EENS

☀ Closing party :'( ☀

Het aller-aller-laatste strandfeest van Indigo van dit jaar.. maar het wordt zoals ze zelf zeggen: ‘betoverend’ afgesloten. So be there!! 

Indigo Summer Closing: ER WAS EENS– 25 september, 21.00 – 05.30, voor 22.30 €10, Zwarte Pad, Scheveningen

Rrrollend Den Haag

2 woorden…. Madam Cocos. Haha, weer een foodtruck festival? JA weer een. Tuurlijk niet zo leuk als TREK, maar waar eten en gezelligheid is kom ik graag! Het Lange Voorhout wordt voor een weekend lang getransformeerd tot een waar foodie paradijs. 

Tijdsschema:
Vrijdag 23 september 16.00 tot 23.00 uur

Zaterdag 24 september 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 25 september 12.00 tot 21.00 uur

Rrrollend Den Haag– 23 t/m 25 september, 16.00 (en 12.00) t/m (21.00) en 23.00, Lange Voorhout, Den Haag


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]