DE HAAGSE MUST-SEES #46 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #46

woensdag, september 14th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 5 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; die laatste zwoele zomeravonden, Jazz in de haven, een culinair Michelinster 7-gangen diner & more!

summer-zomer-strand-huisje-zand-zee-oceaan

Zomeravonden

Het Haags platform voor jong talent spoelt dit weekend weer aan in onze mooie Hofstad. Theatergroep Drang nodigt veelbelovende theatergroepen uit voor Zomeravonden. Ik heb dit event nog nooit meegemaakt, maar wat ik lees belooft het een mooie te worden, Namen als de 3 Gestampte Meisjes komen naar voren en geinige gasten van muziektheatercollectief. Verrijk je geest met wat cultuur belang en laat de cocktails dit weekend even staan.

Zomeravonden– 16 t/m 18 september, 16.00 – 21.00, vanaf €10, Schelpkade, Den Haag

Jazz in de haven

De herfst lijkt nog mijlenver met de tropische dagen die we deze week hebben.. but I aint complaining! Voetjes in het water, zand overal en we nemen nog lang geen afscheid van alle zomerjurkjes. En alsof we in Den Haag niet al genoeg Jazz hebben gehoord (wanneer heb je überhaupt teveel jazz gehoord?) Jazz in de Haven maakt deze nazomer compleet! Vrijdag en zaterdag zal de 2e binnenhaven door ondernemers de pan uit swingen. Een overvloed aan jazzbandjes, leuke foodtrucks, live muziek en fijne mensen. Een kleinschalig en uber gezellig buurt feest.

Jazz in de haven–  16 september, 17.00 – 23.00, 2e Binnenhaven, Scheveningen

diner-menu-eten-vrienden-gezelligheid-drinken-culinari

Calla’s on the beach

Sterrenchef Marcel van der Klein (restaurant Calla’s) zal vrijdag zijn kunsten vertonen bij Beachclub Culpepper. Voor een avond geen strakke keuken in hartje centrum, maar een half open keuken met spectaculair uitzicht op de branding en zonsondergang.

En ohhh wat staan er voor fantastische culinaire hoogstandjes op het 7 gangen menu, o.a.: zeebrasem met komkommer Pomodori, Springroll van Schotse zalm, kreeft met een jus van saffraan en geweldige desserts!

 

7-gangen inclusief bijpassen wijnarrangement €95,- p.p.

Calla’s on the beach– 16 september, 19.00 – 23.30, €75, Zwarte pad, Scheveningen

All about longevity

Een inspirerende avond waar health, food en bewustzijn centraal staan. Voor wie altijd al wilde weten hoe jouw manier van koken invloed heeft op ouder worden, het geheim van mensen die eeuwig gezond zijn.. Het antwoord op deze vragen en meer wordt door Healthy Life LAB en FOAM Catering gegeven.  Op de avond mag jij zelf een heerlijk menu in elkaar flansen. Hopelijk vind je op deze avond sleutel naar een lang, gezond én gelukkig levend…

All about longevity– 17 september, 17.30 t/m 22.00, €75, de Fred, Scheveningen

Surfles.nl 80’s movie night

Na de 1e succesvolle editie van vorig jaar, kon de 2e editie natuurlijk niet achter blijven! Under the boardwalk… we’ll be having some funnn – ja dat is het thema deze keer, een ultieme 80s klassieker. Kleed je in je meest hippe bijpassende 80s outfit, want baby, er staat een award kalar voor best dressed!

Surfles.nl 80’s movie night– 16 en 17 september, 19.30 – 24.00, the Hague Beach Stadium, Scheveningen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]