DE HAAGSE MUST-SEES #45 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #45

dinsdag, september 6th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 5 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; sweet goodbyes, mijn favoriete food truck festival aller tijden is er weer, SoulCity & more!

festival-zomer-seizoen-vrienden-meiden-outfits-kleding-zon

Food truck Festival TREK

Voor alle Bourgondiërs, voor iedereen die nog geen afscheid wil nemen van de zomer, levensgenieters en mensen met (grote) lekkere trek!

Nog heeeeel even… voordat we alle zomershirtjes, jurkjes, crop tops en slippers opbergen.. even heel intens genieten bij het ALLER LEUKSTE food truck festival van Nederland, TREK! Herdenk met je vrienden en familie alle mooie lente- en zomerdagen waarop je op een zonnige dag je picknickkleedje uitsloeg in het Westbroekpark en geniet van al het lekkers wat Trek met zich mee brengt. 4 dagen lang, smikkelen, smullen, drinken, zingen, dansen en bovenal leven! 

Donderdag 16.00 – 23.00 uur
Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 – 23.00 uur

Food truck Festival TREK– 8 t/m 11 augustus, do en vr vanaf 16.00 / weekend van 14.00 – 23.00, Westbroekpark, Scheveningen

HEERLY

Voor iedereen die houdt van sjansen en dansen op de fijnste Indie, Disco, House en Deep/ Tech House tunes, dan is dit waar je wezen moet! Begin je weekend HEERLYK (pun intended). 

Deze editie start iets later dan normaal, maar dan wel meteen met het fijne duo: Meza & Rascal

HEERLY– 9 september, 01.00 – 04.00, Rootz, Den Haag

SoulCity

Denk aan de beste soulclassics van de jaren 70 en 80, op een dampende clubavond met heerlijke dansbare boogie en swingende bossa. James Brown, The Jackson 5, Earth, Wind & Fire. Maar naast de gouwe ouwe hits, komt er ook genoeg nieuws bij zoals Erykah Badu, Prince, Michael Jackson en Jamiroquai. Het vetste is misschien nog wel dat bij SoulCity alles op Vinyl wordt gedraaid.

SoulCity– 9 september, 21.00 t/m 03.00, vanaf €7,50, Cenrum , Den Haag

watermeloen-zomer-zand-badlaken-zee-strand

Whoosah presents Noir

Ze zeggen wel eens: “afscheid nemen bestaat niet”, maar toch moeten we nu weer een heel jaar wachten tot de zomer van 2017.. (I know, drama queen right?) Maar een zomer is geen zomer zonder Noir, en laat hij nou net dit weekend de Whoosah weer compleet op z’n kop zetten! 

De early birds zijn al uitverkocht, beter ga je voor 22.00 want het belooft een drukke boel te worden. 

Whosah presents Noir– 10 september, 20.00 – 03.30, vanaf €12,50, Zwarte Pad, Scheveningen

De vloek op Scheveningen

Dit is een nieuwe Scheveningse muziektheaterproductie waar cabaretier Sjaak Bral in speelt en geregisseerd heeft. Het voormalig eiland Vlook (vloek) en het daarnaar vernoemde kraakpand De Vloek spelen de hoofdrol. Wat er zo bijzonder aan dit stuk is? Meer dan 100 Scheveningers werken mee aan de voorstelling, naast de profi zangers, spelers en musici. Komt dat zien, komt dat zien!

De vloek op Scheveningen – 8 t/m 11 september, start om 20.00, vanaf €15, Zuiderstrandtheater, Scheveningen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]