Mijn zomer in Nederland was... - My Curly Way

Mijn zomer in Nederland was…

woensdag, augustus 31st, 2016

strand-leven-genieten-zomer-zon-zee

Ik wil even een ode brengen aan de Nederlandse zomer van 2016. Want ook al bracht ik die door in eigen land, het had niet magischer kunnen zijn dan dit. Mijn zomer is gevuld geweest met liefde, blijdschap, tranen van geluk en verdriet, vrienden en familie, nieuwe kansen en avonturen, maar boven alles met puur geluk.

zomer-liefde-geluk-blijdschap-vrienden-zonsondergang-schrijven-krullen-haar zomer2016

Geen dag heb ik het vliegtuig gepakt en gereisd naar een bestemming ver hier vandaan en ik heb het ook voor geen seconde gemist. Foto’s van parelwitte stranden vulden mijn Instagram feed, maar ik kon alleen maar denken aan het intense geluk wat ik hier, op eigen bodem, beleefde. Begrijp me niet verkeerd, ik hou vreselijk veel van reizen, maar wat ik deze zomer heb geleerd is nog waardevoller: ik heb echt stil gestaan bij elk moment, mijn grenzen verlegd, ik ben voor mezelf opgekomen en heb gevochten voor mijn geluk. Het credo van mijn Stop & Stare team kon op dit kleine momentje van dankbaarheid niet toepasselijker zijn :”reizen is onderweg zijn, op weg zijn naar iets anders. Maar ook stilstaan en genieten van het moment“. En met deze schatkist aan herinneringen op zak, verwelkom ik het nieuwe seizoen met alle liefde. 

Bedankt mooie zwoele zomeravonden, met vrienden rond het kampvuur, eeuwig lang staren naar de sterrenhemel, dansen met de voeten in het zand, uren zonnebaden op het strand, feesten met betekenis, turen naar de zon die in de zee zakt en alle mooie momenten die dit mijn zomer in Nederland hebben gemaakt. 

Zoals Leonardo DiCaprio in The Beach zei: “AND ME, I STILL BELIEVE IN PARADISE. BUT NOW AT LEAST I KNOW IT’S NOT SOME PLACE YOU CAN LOOK FOR, ‘CAUSE IT’S NOT WHERE YOU GO. ItS HOW YOU FEEL FOR A MOMENT IN YOUR LIFE WHEN YOU’RE PART OF SOMETHING AND IF YOU FIND THAT MOMENT… IT LASTS FOREVER”

Eindelijk snap ik ‘m..

Wat maakte voor jou deze zomer speciaal?

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]