DE HAAGSE MUST-SEES #40 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #40

zaterdag, augustus 6th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 5 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; Fat mermaid weekender, rrrollend food truck festival, hét typische pop festival van Scheveningen & more!

Annie’s Wijsje

Donderdagavond staat deze week in het teken van een muzikale en culturele ontdekkingstocht door het hart van Den Haag en de Schilderswijk.  Ga mee op avontuur en ontdek de fijne lijn tussen het shopping walhalla en de multiculturele wijk waar zoveel te beleven is! 

Afsluitend met een feestje in het Paardcafé op de swingende deuntjes van Cockney;s World of Elastic Snakes!

Annie’s Wijsje– 4 augustus, €15, start om 19.30, Paardcafé, Den Haag

foodtrucks

Rrrollend Den Haag

☀ Foodtruck summer festival ☀

Yeeaah! Okay, ik steek het niet bepaald onder stoelen of banken, maar voor mij is er maar 1 ultiem roodtruck festival en dat is Trek. Rrrollend is meestal te vinden op de Lange Voorhout, waar het intiem tussen de bomen en Hotel Des Indes huis houdt. Tuurlijk, er is een overvloed aan lekker eten en drinken, maar toch heeft Trek het beter voor elkaar met de prachtige locatie in het Westbroekpark. Maar goed… ik dwaal af! Want speciaal voor deze zomereditie van Rrrollend Den Haag strijken ze neer op het Malieveld! Dat zorgt sowieso al voor andere sferen, dus ik ga deze keer zeker een kijkje nemen en vooral heeeeeel veel Kokosballen eten haha. 

Rrrollend Den Haag– 5 t/m 7 augustus, 16.00 – 23/21.00, Malieveld, Den Haag

Schollenpop

Het ultieme (gratis) festival van Scheveningen! Op deze 20e editie staan: Memphis Maniacs, Son Mieux, Sven Hammond, The Brahms, Textures, Suburbs,Seed of Ayawaska. Moet leuk worden toch?

Schollenpop– 6 augustus, vanaf 12.00, Zuiderstrand, Scheveningen

sea-shells-schelpen-zee-oceaan-strand-beach

OH! SO ’90s

Indigo trakteert je zaterdagavond op het fijnste 90’s feest van de zomer. Want ja, ook wij worden een dagje ouder en dan is het noodzaak om uit volle borst mee te zingen op hits van Usher en Ashanti. Voor de echte 90s liefhebbers onder ons komt als kers op de taart 90’s held Dj Jean ook wat plaatjes draaien. 

OH! SO ’90s– 6 augustus, 22.00 t/m 03.30, €10, Zwarte Pad, Scheveningen

FAT Friday Weekender

Elk weekend dreunen de beats van strandtent The Fat Mermaid door onze buurt, maar dit keer doen ze een heel weekend vol soul, funk, disco, boogie & house!
Vrijdag van 210.00 / 02.00, zaterdag 16.00 / 21.00 en zondag sluiten ze af van 16.00 tot bam!

FAT Friday Weekender – 5-7 augustus, 21.00 – 01.00, The Fat Mermaid, Scheveningen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]