DE HAAGSE MUST-SEES #37 - My Curly Way

DE HAAGSE MUST-SEES #37

vrijdag, juli 15th, 2016

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 5 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! 

Dit weekend op het menu; exotische sferen op de Grote Markt, heerlijke jamsessies op het strand met geweldige artiesten zoals o.a. Kraak & Smaak, Indigo’s zoveelste niet te missen festival & more! (psssst… De parade is er nog tot en met 17 juli en restaurant Opporto heeft haar soft opening aan de Badhuisweg 1 op 15 juli!)

flamingo-tropisch-oranje-gevogelte

Summertime Festival

De zomer is er om volop van te genieten, te dansen op het strand totdat de zon opkomt en om helemaal worry free te worden. En dit weekend straalt de zomerzon op de Grote Markt met het SUMMERTIMEFESTIVAL. De fijnste dj’s onder de zon zijn opgetrommeld om je dat zwoele zomerse gevoel te geven.

Summertime Festival– 15 – 17 juli, 12.00 – 21.00 (zondag tot 16.45), Grote Markt, Den Haag

Jam de la Creme Festival

Een sfeervol feestje waar je U tegen zegt. Zaterdag avond is het tijd voor de 10e en ALLERlaatste editie van Jam de la Crème aan de kust! Om een paar van de tofste artiesten te noemen die je kunt bewonderen: Kenny B, Kraak & Smaak, Fresku, The Indien, New Cool Collective en nog veeeel meer…

Jam de la Crème Festival– 16 juli, 20.00 – 04,00, €15, Strandpaviljoen Zuid, Scheveningen

ananas-fruit-tropisch-exotisch

Coco Club #6

Je wist waarschijnlijk dankzij de Haagse Must-sees nummer 30, dat het elke vrijdag standaard feest is bij Indigo. Wederom belooft dit een mooie tropische avond te worden!  De resident dj’s Radio Noet-Noet zijn natuurlijk van de partij, maar ook Lo Andela & Tom Caron, Mowgli, Sunny Sjoerd, Tettero en Justin Verkijk.

Coco Club #6– 15 juli, 16.00 – 21.00 – 02.00, € gratis tot 22.00 daarna €5, Zwarte Pad, Scheveningen

Indiburn Festival

Jaja, Indigo flikt het ‘m keer op keer weer hoor.. Feest na feest, festival na festival is één groot succes en nu komen ze met een dag vol muziek, kunst en vermaak! Denk aan live performances, kunstinsallaties, spannende avonturen, BYO food voor de barbecue, marktjes, (live) muziek, fijne mensen en lekker weer (Want ja, in Scheveningen schijnt altijd de zon – ook al schijnt ie niet). 

Indiburn Festival– 16 juli, 13.00 – 03.30, vanaf €7,50, Zwarte Pad, Scheveningen

NK Beachsoccer finals

De finale van het Nederlands Kampioenschap Beachsoccer zijn live te bewonderen op het strand van Scheveningen. Een betere locatie is er natuurlijk niet.

NK Beachsoccer finals– 16 en 17  juli, 09.00 – 18.00, Strandweg 4, Scheveningen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]