Natural hair event: Party over hair - My Curly Way

Natural hair event: Party over hair

maandag, juni 20th, 2016

instagram-feestje-haar-natuurlijk-krullen-afro

Dit is hét niet te missen women empowerment event van de zomer en alweer de 2e editie van Party over Hair! Voor alle ladies die gek zijn op alles wat te maken heeft met beauty & haar, you gotta be here. Ik ben er deze keer ook bij, samen met Celmatique, en kan niet wachten om alle mooie en inspirerende dames te ontmoeten. 

Party Over Hair

Kun jij ook niet wachten om samen met meer dan 500 vrouwen (en gelijkgestemden) kennis te maken en te delen over de nieuwste haartrends en beautyproducten? Party Over Hair is meer dan een oppervlakkig evenement waar blindelings over kroeshaar en krullen wordt gekletst, je kunt ook deelnemen aan de diverse workshops van beauty professionals, genieten van de pop-up haar en beauty salons, haarshows, voordelig producten shoppen, je laten opmaken door Mixmax make-up, Sleek Cosmetics en Black Opal en veel meer! De getalenteerde zusjes Aïsha en Megisa van MyBlackHair.nl organiseren dit event voor de tweede keer en het belooft weer een mooie editie te worden. 

Workshop van The Curl King 

Deze editie hebben de zusjes bijzondere workshops, leuke ontmoetingen en een levendig podiumprogramma in petto voor ons. Speciaal overgevlogen vanuit New York, zal ‘The Curl King’ Vincenzo ons meer leren over de verzorging en het kleuren van kroes en krullend haar. Een maandje geleden heeft Curlbellaa er al voor gezorgd dat een select groepje dames hun krullen lieten behandelen door Vincenzo en nu kunnen we hem gelukkig nog een keer in action zien. 

Meet & greet FroGirlGinny & Lauren Lewis

Curly girl crushes, wie heeft ze niet? Ik verlies mezelf weleens uren aan the rabbit hole dat Instagram heet. Zoveel inspirerende influencers en mooie mensen.. my all time favorites zijn Shameless Maya en ItsMyRayeRaye. Onder de Europese ladies zijn dat FroGirlGinny en Lauren Lewis! Daarom ben ik ook superblij dat ze bij Party Over Hair zullen zijn en in hun tips en tricks met ons gaan delen. Ik voel me net een kind in een snoepwinkel als ik kijk naar deze geweldige line-up aan inspirerende mensen.. en het podiumprogramma liegt er ook niet om! Een talkshow met mannen die praten over ons haar, spoken word en een Devacut demonstratie van Dominique Snip van Sheado staan ook op het menu. En dat alles met daaroverheen een sausje van heerlijke muziek en natuurlijk lekkereten.

Win vliegtickets naar Suriname

Better get your ticket girl! Want dan maak je automatisch kans op het winnen van een vliegticket naar Suriname! Een land waar iedereen een keer geweest moet zijn.. fingers crossed!

instagram-feestje-haar-natuurlijk-krullen-afro

datum & tijd: Zondag 10 juli, 12.00 / 19.00
locatie: Tolhuistuin
ticketsEventbrite (vvk €15, aan de deur €20)

Ik hoop jullie allemaal te zien op Party Over Hair, tell only your best friends ; ). 

Liefs,

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]