Brandmovie: IK, ik ben VROUW - My Curly Way

Brandmovie: IK, ik ben VROUW

zaterdag, februari 13th, 2016

Vorig jaar september ben ik gecast in de nieuwe moodfilm van VROUW van de Telegraaf Media Groep. VROUW is een glossy speciaal voor vrouwen die midden in het leven staan. Dezevrouwen  weten wat ze willen, laten zich niets vertellen en zijn gepassioneerd om zichzelf   te verdiepen in wat hen boeit, bezighoudt en verder brengt. Hiermee kan ik me zeker identificeren, daarom wilde mee doen aan deze brandmotie. 

Dit was mijn 1e casting weer in jaren en nu kreeg ik eind januari te horen dat het ook als commercial wordt uitgezonden op RTL4! Hoe leuk is dat? Zelf heb ik ‘m nog niet voorbij zien komen, maar hierbij kunnen jullie de gehele video bewonderen. De film spreekt voor zich, dus ik zal niks voor jullie spoilen. Geen zin om de hele film te bekijken?  Mijn scene vind je vanaf 0.56 minuten ;). 

 


2 reacties op “Brandmovie: IK, ik ben VROUW”

  1. Daddy schreef:

    Heel mooi Dayna en een goed verhaal. You said it will be on RTL4? Do you know approximately when?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]