After movie Roots PR event - My Curly Way

After movie Roots PR event

dinsdag, februari 2nd, 2016

Zondag 24 januari, is er een om niet te vergeten! Dankzij de beautiful & amazing Agnes Hofman ben ik ervan overtuigd dat er daadwerkelijk meer kleur en diversiteit in Nederland wordt gegoten! Deze inspirerende dag met 100+ bloggers, vloggers, influencers en nog veel meer mooie mensen, heeft ervoor gezorgd dat we nader tot elkaar zijn gekomen. Naast alle gezelligheid, netwerken en ontmoeten van bijzondere mensen, was het een dag vol met interessante en leerzame workshops van o.a. Erika Derby van BlogToday, Hester Otter van Brand new content en Dalida Moharram van Styled in Black. Ik kan nu al niet wachten tot het 4e ROOTS PR event in mei, hope to see you there! 

Voor een impressie, check de video hieronder en wie mij spot mag het zeggen 🙂


2 reacties op “After movie Roots PR event”

  1. Thelea schreef:

    Ik vind jou zo een prachtmens. Hoe jij jouw roots in alle opzichten omarmd en verwelkomt vind ik zo prachtig. Ik kan echt een hoop van jou leren, ik hoop echt dat we nog lang een werkplekkie mogen delen!

    • daynajacky schreef:

      Aah omg zo lief jij! 😚😚 Maar hou op, je bent zelf een bijzonder mens! Ik kan ook heel veel van jou leren Thelea. Je hebt zoveel te bieden. But thanks for the HUGE compliments. Hoop ook dat wij nog lang het Digi-team zullen zijn 😁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]