Pearl presents Urban Hair Fest + giveaway! - My Curly Way

Pearl presents Urban Hair Fest + giveaway!

maandag, januari 18th, 2016

Het is alweer 3 jaar geleden dat de 1e black lifestyle beurs in Nederland werd gelanceerd en nu op 31 januari 2016 strijkt hét Pearl Event weer neer in de Utrechtse Jaarbeurs. In 2013 stond ik model tijdens de workshop van de bekende Youtuber Taren Guy (en mijn natural hair guru <3) Als je wilt terugblikken op mijn gigantische afro destijds gecreëerd door Rodney van Jooze raad ik je aan mijn volledige blog te hier te lezen.

Op 31 januari is de vierde editie alweer van het Pearl event, met dit keer een speciale editie: Pearl presents Urban Hair Fest waar genoeg te beleven is voor alle natural hair lovers. Voor een sfeerimpressie van de voorgaande Pearl Lifestyle events, kun je het filmpje hieronder bekijken.

Wat kun je allemaal verwachten?

We worden getrakteerd op een dag vol aha-momenten, praktische tips, fashion, lifestyle, food & drinks, health & beauty en veel meer! Bij binnenkomst krijg je een fijn glaasje pink bubbles en een voor de eerste 500 bezoekers een goed gevulde goodiebag!

The Natural Hair Club is aanwezig met een lounge gedeelte. Wat is er leuker dan met gelijkgestemden kletsen over je haar? I love it! Wissel bij de lounge tips and tricks uit en doe inspiratie op. Daarnaast zullen de dames van The Natural Hair Club een workshop geven over het ‘sealen’ van je haar.  pop till you drop hoort natuurlijk ook bij het Pearl event, met meer dan 80 shoppingstands voor mannen en vrouwen! Je vind er natural hair brands zoals; Nova Natural HairMizani, She Sells, mijn persoonlijke favoriet Sheado en nog veel meer. Tevens kun je ook meer te weten komen over alles op het gebied van uiterlijke verzorging en een gezonde levensstijl en beauty en voeding.

Heb jij weleens je haar laten doen tijdens een natural black hair event? Ik wel en ik kan je vertellen het is fantastisch! Je krijgt namelijk hele nieuwe inzichten van mensen die verstand hebben van kroeshaar/krullen. Op het event zelf vind je diverse pop-up salons. Sheado is daar één van en ze geven een Natural Hair Styling workshop. Bovendien zijn de auteurs van Little Black Hair Book, Sandra Sprott en Janice Deul, ook present met hun eigen talkshow. Krullenexpert Mooney Zichterman is er ook bij om al je vragen te beantwoorden. 

Highlights Pearl event

Naast alle natural hair galore is er ook veel entertainment. Denk aan optredens van onder andere La Rouge en Gio, Nederlands grootste Barberbattle, make-overs, proeverijen, een fashion closet sale van Nederlandse styliste Kim Keizer, make-up advies van Beauty By Gaby & more! En vergeet de lekkere Surinaamse en Antilliaanse hapjes natuurlijk niet.

giveaway-curls-krullen-haar

Giveaway 4 kaarten!

Lucky me, want ik mag onder mijn lezers 2×2 kaartjes verloten. Wil jij naar dit niet te missen Black Lifestyle event? Dit is wat je moet doen:

Like mijn Facebook pagina My Curly Way en volg me op Instagram;
♥Stuur een mail naar mycurlyway@gmail.com vóór zondag 24 januari met de reden waarom jij naar het Pearl Event wilt.

Onder de inzendingen kies ik 2 winnaars uit en zij ontvangen op maandag 25 januari bericht van mij. De Pearl organisatie stuurt per mail de kaartjes op. Voor meer informatie over het Pearl Event kun je terecht op hun website

Liefs,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]