Travel hotspot & favorite: Barcelona! - My Curly Way

Travel hotspot & favorite: Barcelona!

maandag, januari 11th, 2016

 

Eind vorig jaar ben ik door de lieve Marta van Hola Barcelona geïnterviewd voor haar segment “Nederlanders in Barcelona”. Wil je het lezen? Dat kan hier

Nu ik het interview terug lees, is het gaan kriebelen om weer over Barcelona te schrijven. Deze keer laat ik de beelden voor zich spreken en laat ik de woorden achterwege. Benieuwd naar mijn favoriete plekjes en hidden gems van het o zo fantastische Barcelona? Ik heb het niet over een bezoek aan de veel te toeristische Ramblas, voetbalgekken spotten in Camp Nou en al helemaal niet sippen aan een cocktail met uitzicht vanaf de 26e verdieping van het W hotel. Nee, wil je Barcelona écht beleven en meemaken.. dan moet je voor de road less traveled kiezen. Sit back and relax en laat je inspireren door mijn fotoreportage van de mooiste plekjes in Barcelona!

 

beach-strand-forum-barcelona

Platja de la Nova Mar Bella

 barcelona-palaudelamusica

Palau de la Musica

macba-museum-modern-art-barcelona

MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona

 

DSC_0093

arc-de-triomf

Arc de Triomf, waar je heerlijk mensen kunt kijken en kunt chillen in mijn favoriete park; Ciutadella

tibidabo-mountain-barcelona

tibidabo-mountain-barcelona

Vanaf de prachtige berg Tibidabo

elborn-barrio-barcelona

De eindeloze mooie gebouwen in mijn favoriete wijk; El Born

parcguell-gaudi-barcelona

DSC_0376

Het altijd schitterende, and never disappointing, Parc Güell

montjuic-barcelona-plazadeespanya

montjuic-barcelona-placadeespanya

De berg van Montjuïc, aan de voet van Plaça d’Espanya


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]