BUCKETLIST: dear diary, places I wish to see - My Curly Way

BUCKETLIST: dear diary, places I wish to see

vrijdag, juli 17th, 2015

Always try to find the time to do things, that make you feel happy you’re alive

Processed with VSCOcam with a5 preset

Wanderlust

Al een lange tijd liep ik met het idee rond om een “bucketlist” bij te gaan houden en het liefst op een fun & originele manier! Online kwam ik helaas geen leuke opties tegen om dit te doen. De fervent schrijf-nerd in mij, kocht talloze notitieboekjes, waarin ik telkens, tevergeefs, lijstjes begon te maken van de oneindige waslijst aan bestemmingen die ik ooit nog wil bezoeken. En dat terwijl de leukste manier om deze lijst bij te houden, gewoon via mijn online dagboek kan! My Curly Way is hét platform om mijn bucketlist in te maken en bij te houden. Daarnaast leek het me ook leuk om mijn droombestemmingen met jullie te delen. Wie weet kunnen we elkaar inspireren! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

The bucketlist

Het fijne aan een bucketlist is, dat er geen regels zijn. Ik zet elk land, stad of dorpje op de lijst die in me opkomt. Please note; de lijst is niet op alfabetische volgorde geschreven, ik heb mijn hart laten spreken en heb in een razend tempo getypt. Er komen vast ook genoeg plekken bij, dat is het mooie aan een bucketlist: it is never ending. OK, let’s get down to business, hopelijk krijg ik de kans om al deze prachtbestemmingen ooit te zien! <3

➷ AFRIKA

Marrakech, Tanzania, Kenia, Kaapstad en Johannesburg, Seychellen, Mauritius en Kaapverdië

➶ CENTRAAL AMERIKA & CARAÏBEN

Costa Rica en Panama

Cuba, Jamaica, Dominicaanse Republiek, Bahama’s en Sint-Maarten

➶ NOORD AMERIKA

Alaska, Arizona, New Orleans, Mississippi, Texas, Californië, Hawaï en Colorado

Canada

➶ ZUID AMERIKA

Chile, Argentinië, Brazilië, Peru, Bolivia, Ecuador, Colombia en Suriname

➳ AZIË

Japan

Zuid-Korea

China

Hong Kong

Vietnam, Laos, Myanmar, Cambodja, Maleisië en Borneo

Singapore

➳ EUROPA

Portugal – Madeira, de Azoren, Lissabon en Faro

Scandinavië – Noorwegen, Finland, Zweden en Denemarken

Griekenland – Santorini, Zakynthos en Athene

Turkije – Cappadocië en Westkust

Italië – Bologna, Florence, Sicilië, Napels, Lago di Como

Spanje – AlicanteBilbao, Sevilla, Cadiz, Valencia, Granada, San Sebastian

Kroatië 

Citytrips: Budapest – Dublin – Sofia – Reykjavik – Praag – Warschau – Wenen -Zurich

Bolognacentrum

➶ OCEANIË

Fiji, Micronesia en Salomonseilanden

➶ AUSTRALIË

Sydney, Melbourne, Brisbane

➶ NIEUW-ZEELAND

Auckland, Whangarei, Paihia, Matamata, Rotorua en Wellington

Okay, jullie hebben misschien niet veel aan mijn persoonlijke bucketlist, maar ik geloof in het delen van mooie dingen en good vibes. Deel met mij wat bovenaan jouw bucketlist staat, ik ben heel benieuwd! Een echte travelnut is namelijk nooit verzadigd van reizen en wil altijd meer! Daarom zal de lijst ook nooit af zijn 🙂

Naast deze waslijst aan droomlocaties, zal ik proberen wekelijks een post te schrijven over vakantiebestemmingen en alles wat travel gerelateerd is; wat kun je er doen, de leukste citytrips, ervaar het als een local, de must-sees enzovoorts. 

Hope you enjoyed this post!

<3

cd6e9eb9658a3868c5774e1b1b71b914 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]