REVIEW: Everyday Minerals foundation - My Curly Way

REVIEW: Everyday Minerals foundation

vrijdag, juni 19th, 2015

IMG_6045

It’s been a while..

Zomaar is er dan ineens een maand voorbij, is de lente over en de zomer officieel begonnen! Des te meer reden vind ik, om het bloggen weer op te pakken. Ik moet zeggen dat ik de afgelopen tijd druk ben geweest met van alles en nog wat, vandaar dat ik mijn blog op een laag pitje heb gezet. But I’m back! Wellicht heb je gezien dat ik nu als Beauty Blogger aan de slag ben gegaan bij doublebeauty.nl, waar elke woensdag een nieuwe post online staat. Van tutorials, tot productreviews, DIY & meer!

Minerale foundation

Vorige week heb ik de Everyday Minerals foundation gereviewed, die precies doet wat het beloofd! Ik heb zelf ontelbaar veel sproetjes op mijn gezicht en dat wil ik graag zo houden. De meeste foundation die ik heb gebruikt bedekt als het ware mijn gezicht, waardoor alle sproetjes verdwijnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! EM foundation blend perfect samen met mijn huidskleur en je voelt niet eens dat er foundation op je gezicht zit! De 5W Golden Tan is mijn nieuwe favoriet. Meer weten over dit product? Lees mijn review op DoubleBeauty.nl

I promise I’ll be blogging more on My Curly Way :). Binnenkort komt er een 3 ingrediënten DIY online, die je zeker niet wilt missen!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,  


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]