Nieuw avontuur! - My Curly Way

Nieuw avontuur!

woensdag, mei 27th, 2015

Ik ben super blij, want vanaf nu ben ik werkzaam als nieuwe Beautyblogger voor mijn favoriete webshop! <3

Vanaf zondag 31 mei, 2015 zal ik wekelijks artikelen schrijven voor Doublebeauty.nl & DBnaturals.com over verschillende natuurlijke haarproducten, skincare & make-up, maar ik zal ook DIYs en tutorials gaan doen! Ik ben écht over the moon met deze kans, vooral omdat Double Beauty veel raakvlakken heeft met mijn passies en omdat alle producten die ze verkopen natuurlijk zijn. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan deze beauty blog!

Over Double Beauty

Begin dit jaar ontving ik een mailtje van Chanyn Sinester, of ik interesse had om hun eigen Monoï Oil product te testen/reviewen. Ik werd opslag verliefd op dit product en mijn nieuwsgierigheid naar Double Beauty was gewekt. 

Op doublebeauty.nl kun je terecht voor allerlei make-up en verzorgingsitems die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. De Sinester zusjes zijn de webshop naar eigen zeggen gestart omdat ze de beste internationale beauty merken naar Nederland wilden brengen. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is dat veel van de merken biologisch zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten en daarbij zijn ze ook nog eens dierproef vrij. 

Het verhaal achter Double Beauty from Double Beauty on Vimeo.

Veel Liefs!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]