REVIEW: Everyday Minerals oogschaduw + blush - My Curly Way

REVIEW: Everyday Minerals oogschaduw + blush

zondag, mei 10th, 2015

germini flower
Voordat ik begin met het reviewen van de producten van Everyday Minerals (EM), wil ik eerst vertellen over de fijne webshop DoubleBeauty.nl die Nederland sinds 4 jaar rijk is. Begin dit jaar ontving ik een mailtje van Chanyn Sinester, of ik interesse had om hun eigen Monoï Oil product te testen/reviewen. Ik werd opslag verliefd op dit product en mijn nieuwsgierigheid naar Double Beauty was gewekt…

Double Beauty.nl

De webshop is in april 2011 online gegaan, na hard werken en brainstormen door de tweelingzussen Chanyn & Chanaz Sinester. Op doublebeauty.nl kun je terecht voor allerlei make-up en verzorgingsitems die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Ze zijn de webshop naar eigen zeggen gestart omdat ze de beste internationale beauty merken naar Nederland wilden brengen. De business zusjes stellen hoge eisen aan elk product dat zij aanbieden op hun webshop. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is dat veel van de merken biologisch zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten en daarbij zijn ze ook nog eens dierproef vrij. Alle merken zijn modern, fijn in gebruik en in Nederland of in het buitenland hoog aangeschreven door beauty-liefhebbers, visagisten en experts. Double Beauty is een allround beautyshop, die niet alleen make-up en haarproducten aanbied maar ook hand- en nagelverzorging.

IMG_4680

Puur natuur & betaalbaar

EM is afkomstig uit de Verenigde Staten, Austin, Texas om precies te zijn. De makers van EM maken kwalitatief hoge producten tegen een zeer gunstige prijs, ook zijn alle producten handgemaakt in Austin. De puurste vorm van natuurlijke ingrediënten vind je terug in elk product van EM, alles is 100 % organisch, duurzaam en dierproefvrij en de verpakking is recyclebaar en milieuvriendelijk. De oprichters van EM hebben het “behoud van de natuur” hoog in het vaandel staan, wat ik super waardeer!

Ik kreeg op de Huishoudbeurs een schattig mini make-up tasje in mijn handen gedrukt van Chanaz Sinister met drie verschillende producten; Peony Petal (blush), We Will (oogschaduw) en Play (oogschaduw). Peony Petal en We Will zijn beide 1.7 gram en Play is 0,57 gram. Het is een leuke mini travelset, heel handig voor vakantie of als je vaak onderweg bent. Op Doublebeauty.nl vind je de grotere versies van EM en die kosten slechts €12,95!

closeup back2

Swatches

De oogschaduw is heel licht en zacht maar heeft tegelijkertijd een intens pigment. Fantastisch! Dit geldt ook voor de blush, alle drie zijn ze niet kruimelig, maar zacht van structuur. Voorzichtigheid is wel geboden, omdat de producten poederig zijn kan het snel overal op gaan zitten.

swatches

Eerste indruk

De oogschaduw en blush geven een heel natuurlijke uitstraling, waar ik altijd naar opzoek ben. Zelf draag ik minimale make-up; mascara en blush en ik wil het er zo nonchalant mogelijk uit laten zien en juist de natuurlijke schoonheid accentueren. Met Everyday Minerals kun je hele mooie looks creëren die er subtiel maar oogverblindend uitzien. Voor de prijs kun je Everyday Minerals echt niet laten liggen, ik ben fan!

Check double beauty.nl voor meer van hun fijne producten.

Liefs,

X


3 reacties op “REVIEW: Everyday Minerals oogschaduw + blush”

 1. Erin schreef:

  That sounds like such a great shop! Resources like that would be great anywhere, but they’re especially nice for areas with limited selections of beauty products! The colours of the products you have look gorgeous as well!

  I realise you haven’t been blogging lately, but, should you come back, I’ve nominated you for the Versatile Blogger Award, here is the link: http://orchidsandtea.blogspot.com/2015/06/whoops-i-lied-im-back-before-wednesday.html

  • daynajacky schreef:

   Hi Erin! Thank you for your response, much appreciated! It is a really great webshop, for all those seeking natural products, including hair and make-up based :).

   True, haven’t been blogging lately, busy blogging for Doublebeauty.nl, but I am still here, more to come I promise. Thanks for the nomination, let’s see what I”ll make of it :).

 2. […] blog heb ik al eens over de EM oogschaduwen geschreven, wil je dat artikel lezen, klik dan hier. Toen vertelde ik al fan te zijn van Everyday Minerals, omdat al hun producten 100 % biologisch, […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]