Travel nuts opgelet! - My Curly Way

Travel nuts opgelet!

woensdag, april 15th, 2015

traveldiaries

Begin je 1e reisdagboek hier!

Voor echte journal-nerds

Heb jij na een rondreis ook een tas vol met kostbare herinneringen in de vorm van; museumkaartjes, treintickets, flyers, gedroogde bloemen en festival bandjes maar weet je niet wat je er bij thuiskomst mee moet? Met een persoonlijk online (én geprint dagboek) kun je deze prullaria nu eindelijk op een waardige manier bewaren. Travel Diaries is het initiatief van reisjournaliste Veerle Witte, ze kwam op het idee om online haar avonturen vast te leggen tijdens haar vele reizen. Niet alleen foto’s maar ook routekaarten, treintickets etc kunnen worden bewaard dankzij de unieke features van Travel Diaries. Tegenwoordig kun je op veel verschillende websites (Albelli, Hema e.d.) fotoboeken maken en uitprinten naar smaak, maar echt unieke creaties maak je met Travel Diaries. 

slider4

Speciale features

Naast alle mooie foto’s kun je er ook leuke teksten en verhalen aan toevoegen. Daarnaast kun je je hele reisroute uitstippelen op een kaart en deze ook aan je reisdagboek toevoegen. Het leukste aan Travel Diaries is voor mij de feature “plakvak”, hier kun je fysieke souvenirs plakken zoals een vliegticket, armbandje, bloem of ticket.  Het mooie aan Travel Diaries is dat je het helemaal naar jou persoonlijke wens kunt vormen. Een Travel Diary is natuurlijk ook superleuk om cadeau te geven!

 slider1

Hoe werk het?

Wanneer je klaar bent met het doorzoeken van de eindeloze berg foto’s van je trip, kun je dit persoonlijke reisdagboek bestellen als full color A5-boekje. Je hebt al een dagboek van 40 pagina’s met een softcover vanaf €16,60! Bestellen doe je hier

Q| wat vinden jullie van zo een reisdagboek? I <3 it!

Liefs,


6 reacties op “Travel nuts opgelet!”

 1. simone schreef:

  Komt goed uit voor mij😊, ik ga dit jaar wat vaker op reis.En zo een dagboek wil ik zeker. Alle herinneringen opslaan. Goes artikel, thank you😉

 2. Moroccanista schreef:

  Wow, echt leuk! Ik ga in september een rondreis doen in Amerika, dus dit zou handig zijn! Bedankt voor je post! 🙂

  • daynajacky schreef:

   Hey Moroccanista,
   Graag gedaan en wat gaaf zeg, rondreizen in Amerika, heel veel plezier alvast :). Hoe leuk is het dan om na je vakantie alles mooi vast te leggen in deze diaries!

 3. Moroccanista schreef:

  Wow, echt leuk! Ik ga in september een rondreis doen in Amerika, dus dit zou handig zijn! Bedankt voor je post! 🙂

  • daynajacky schreef:

   Hey Moroccanista,
   Graag gedaan en wat gaaf zeg, rondreizen in Amerika, heel veel plezier alvast :). Hoe leuk is het dan om na je vakantie alles mooi vast te leggen in deze diaries!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]