2e editie Natural Black Hair event - My Curly Way

2e editie Natural Black Hair event

donderdag, maart 19th, 2015

Luv & Learn your Beauty 2015

Twee jaar na de eerste succesvolle Luv & Learn your hair workshop van NBH in de Jaarbeurs Utrecht, strijkt Taren Guy weer neer op Nederlandse Bodem. Deze keer is ze niet alleen, she’s got company.

Laten we nog even terugblikken op mijn gigantische afro, gecreëerd door Rodney van Jooze in 2013…

1393309_715879325106864_517511526_n

Lees mijn volledige verslag van het Luv & Learn your Hair workshop tijdens het Pearl Event in 2013 hier

Wat kun je verwachten?

We worden getrakteerd op een weekend vol “aha-momenten, praktische tips, beauty, glamour, drinks & bite, fabulous goodiebags en gezelligheid“. Volgens Natural Black Hair oprichtster, Claudia Creebsburg, wordt deze editie totaal anders dan voorgaande, met meer diepgang, meer glamour and even bigger fro’s!

141208_Banner_Taren_en_Felicia_vs1

De workshops

Taren Guy wie kent haar niet, ze was mijn hair inspiration toen ik mijn tweede big chop deed en nu reist ze de hele wereld over om haar kennis over te brengen. Taren is een heuse YouTube sensatie en met die status heeft ze menig naturalista geïnspireerd om de “big chop” te doen. 

Felicia Leatherwood is de Amerikaanse celebritykapper anno nu. Ze verzorgde dit jaar de kapsels tijdens de Golden Globes en heeft celebs als Jill Scott en Will Smith in haar stoel gehad. Tijdens LLYB zal ze ons uitleggen hoe je meer uit je afro kunt halen. Ook kun je kans maken om door haar gestyled te worden! 

Erica Douglas, a.k.a. Sister scientist is tenslotte ook aanwezig, zij is DE kroeshaarwetenschapper en ontwikkelde diverse award winning productlijnen voor Organic Root Stimulator, het grootste haar cosmeticamerk ter wereld. 

 

Fro & Beau Friday

Vrijdagavond is het een en al feest op het NBH event, deze staat namelijk in het teken van ‘Fro & Beau Friday’, mannen, jullie zijn meer dan welkom! Voor maar €5 per kaartje neem jij je man of vriend mee naar dit geweldige event. Naast alle inspirerende workshops, zal singer/songwriter Sabrina Starke een optreden verzorgen en DJ Soulfania brengt je die lekkere tunes. Meer informatie over Luv & Learn Your Beauty 2015 vind je op NaturalBlackHair. Er zijn ook prijzen te winnen voor best fro & best dressed, de dresscode is fabulous! 

SabrinaStarke_OutsideTheBox 

Locatie

Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam. 

Vrijdag 27 maart 18.00 – 00.00 uur
Zaterdag 28 maart 11.00 tot 18.00 uur

Hoop jullie daar te zien! 😙

Liefs,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]