Supereasy diy - My Curly Way

Supereasy diy

woensdag, december 3rd, 2014

Schermafbeelding 2015-01-10 om 15.07.45

Je kunt oude spullen gemakkelijk nieuw leven in blazen, zoals met oude wijnflessen, bierflesjes, jam- en pindakaaspotjes die je gedurende de tijd hebt opgespaard. Wanneer je een mooie collectie bij elkaar hebt geraapt kan de fun beginnen! Deze DIY bespaard je ook wekelijkse trips naar de glasbak…

Dit was mijn eerste DIY en eerlijk is eerlijk it was a piece of cake. Eerlijk gezegd zie ik altijd honderden DIYs die ik wil uitproberen, alleen komt het er op de een of andere manier nooit van. Daarom is deze DIY een van mijn favorieten omdat het heel snel gedaan is en je niet veel nodig hebt. Wie had gedacht, dat je van oude flessen nieuwe decoratieve “vaasjes” kunt maken, waar je veren en bloemen in kunt doen. Laat je fantasie de vrije loop! 

Inspiratie opdoen kan heel makkelijk, als je “DIY painted bottles” intikt bij Google krijg je talloze ideeën:

Of course, kan de Mason jar niet uitblijven. Heb je dat artikel gemist? Lees het dan hier. Tara (Old-Socks) heeft een waar kunstwerk gemaakt van de lege ball mason potjes.

masonjar-weckpotje

 

En deze turquoise flessen van Modern Wedding vind ik ook prachtig!

Painted-bottles

 

Na uren surfen op het internet, vond ik het tijd om meer koper in mijn leven te brengen. Kijk hoe ik mijn flessen omtoverde tot nieuw in deze supereasy DIY:

You’ll need..

• Oude flessen/potten, liefst in alle soorten en maten 

• Koperen verfspuitbus €7.99 (te koop bij bol.com)

Het enige wat je hoeft te doen is de flessen vanaf 20 cm afstand met de koperverf te sprayen en deze minimaal 10 minuten laten drogen. Ik heb de verf er maar lichtjes op gedaan, naar wens kun je de dekking bepalen.

DSC_0554

 

Het eindresultaat

 

image-2

image-3

image-4

Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie zelf DIYs projecten die succesvol zijn? Let me know!

Liefs,

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]