Soundcloud share - Sojuju - My Curly Way

Soundcloud share – Sojuju

zaterdag, augustus 23rd, 2014

soundcloud-logoOnder deze rubriek vind je mijn ontdekkingen op het gebied van muziek, thanks to SoundcloudMijn muziek smaak loopt uiteen van alles electronic tot indie pop – r&b – house – soul – blues – jazz – reggae eun drum n bass .. 

Sojuju

Dit is de eerste post in deze sharing = caring rubriek.. dus is het alleen passend om het spits af te laten bijten door een van de beste nieuwkomers op het gebied van female djs en producenten.

sojuju-dj-

Russische schone

Deze prachtdame en getalenteerde duizendpoot kan echt alles op het gebied van muziek. I’m talking about Sojuju! Als je zelf woonachtig bent in Den Haag (en omstreken) weet je wie Julia is en wat ze het afgelopen half jaar allemaal teweeg heeft gebracht. Zo niet, Where have you been? Sojuju is verantwoordelijk voor bringing sexy back wat betreft het gebrek aan een bruisend nachtleven in Den Haag. Ze geeft leven aan de bekende feesten zoals Daghap en Turnt in onze politieke hoofdstad. Internationaal is Sojuju ook vele harten aan het veroveren, met gigs in onder andere Berlijn en Barcelona. Ze maakt deel uit van het Flow-Fi label – een zelfstandig en collectief label wat in februari van dit jaar is gestart. De zomer mag dan langzaam overgaan in de herfst, dit betekend niet dat we ons hoeven te vervelen. Sojuju staat in oktober (16) namelijk zelf tussen grote namen bij het Amsterdam Dance Event. Reden genoeg om de zomer sferen nog even langer vast te houden.

Haar nieuwste mix is perfect als je in de mood bent voor sweet, sexy and soulful sounds:

GPBSS: #5 – Mixed by Sojuju

 artworks-000088047708-1zsyk7-t500x500

Ik ken je nu iets meer dan een jaar Julia, maar in die korte tijd ben jij uitgegroeid tot een van mijn favoriete djs! Heel veel respect en alleen maar liefde voor jou <3

Check haar soundcloud (als je haar niet al volgt) and support this babe!

[ Sojuju @ Soundcloud ]


4 reacties op “Soundcloud share – Sojuju”

  1. carrerdemeer schreef:

    I cant understand a word, but I like the music

  2. […] sharing, love and happiness  ♡ Het is alweer even geleden, sinds mijn 1e soundcloud share over Sojuju. Dus dit is mijn cadeautje aan jullie, een selectie van mijn favorieten van het jaar voor de […]

  3. […] dat ik voor het eerst iets in deze rubriek heb geschreven. Time flies! Na de Russische Schone Sojuju, is het daarom alleen passend dat deze post over familie gaat.. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]