Hoe de zon ons ziet - My Curly Way

Hoe de zon ons ziet

vrijdag, augustus 15th, 2014

 

Thomas Leveritt laat met deze indrukwekkende en confronterende video zien hoe we eruit zien in Ultraviolet. Hij legt op zo een goede manier vast wat voor schade de zon aanricht aan onze huid, dat ik er even stil van wordt.

Voor mij is deze video een echte eye-opener! Ik ben een heuse zonaanbidder en pik dan ook elk zonnestraaltje mee als het kan. Wel smeer ik me altijd in met factor 30 (+) om toch beschermd te zijn tegen de UV-stralingen. Sinds vandaag circuleert deze video op mijn Facebook feed en ik vond het wel mooi om hier even bij stil te staan.

 Take care of your skin!

foto: www.backandbodyshop.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Elke dag hoort Den Haag er wat mij betreft steeds een stukje meer bij.. en dan bedoel ik “bij” the hip & happening restaurantjes, hotspots, bars en café’s. Natuurlijk zit Den Haag al bomvol goeie adresjes (om een paar te noemen: Milú, Pastanini, Little V, Triana, Café Pistache en newly opened Jamey Bennet) en het ontbreekt […]

  Okay, met een beetje schaamte schrijf ik deze eerste zin in drie maanden (!!) tijd. Ja.. het is écht zo lang geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog publiceerde. Waar ik in die tijd bijna alleen schreef over de Haagse must-sees, is een personlijk, reis, of ander artikel lange tijd uitgebleven. […]

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in! Dit weekend op het menu; it’s all about food & good vibes!

Ik neem je elke vrijdag mee naar de 3 leukste events en festivals van Den Haag & Scheveningen. En dat allemaal onder de noemer ‘weekend must-sees’, van hippe food events en muzikale belevenissen tot unieke marktjes en alles er tussen in!  Dit weekend op het menu;  dansbare feestjes, storytelling & een nieuwjaarsborrel. Boterhard De 6e editie […]